C

Emigreren naar Saint Kits en Nevis

Home 9 Emigreren naar Saint Kits en Nevis

verhuizen-saint-kits-en-nevis-gr

Emigreren naar Saint Kits en Nevis

Emigreren naar Saint Kits en Nevis is een van de specialiteiten van AGS Global Solutions – Netherlands. Met onze lokale partner Meyer Moving verzorgen wij vanuit Nederland of Europa uw verhuizing, en zorgen wij in de Kleine Antillen, waar Saint Kits en Nevis deel vanuit maakt, dat alles op een Nederlandse en degelijke wijze wordt afgehandeld. Saint Kits en Nevis een federale staat bestaande uit het eiland St. Kitts en het eiland Nevis. De hoofdstad heeft een luchthaven; Robert L. Bradshaw International Airport.

Direct naar:

 

Informatie over Saint-kits-en-nevis

Geografie

De federale staat ligt zuidoostelijk met een afstand van 10 kilometer van het Nederlandse Sint Eustatius. De eilanden hebben een  oppervlakte van 261 km².

 Demografie

De eilanden tellen ongeveer 51.000 inwoners, de voertaal is Engels en het heeft als hoofdstad Basseterre.

 Klimaat

Het klimaat op Saint Kits en Nevis is tropisch te noemen met temperaturen van 22 – 30°C.  Het grootste gedeelte van het jaar heeft de eilandengroep te maken met passaatwinden. De droogste periode is van januari tot april, ofschoon regenbuien het hele jaar kunnen voorkomen. Net als de andere Benedenwindse eilanden is er kans op tropische orkanen met name tussen augustus en oktober .

 Elektriciteit

De elektriciteitseenheid op Saint Kits en Nevis is 220-240 Volt.  Men gebruikt het Britse type stopcontact, dus een wereldstekker of een geschikte adapter is nodig om uw apparatuur te kunnen laten werken.

Informatie voor verhuizers naar Saint-kits-en-nevis

Visum

Wanneer u Nederlands bent, dan heeft u een visum nodig om te kunnen werken in Saint Kitts. Wanneer u korter dan 90 dagen verblijft, dan heeft u mogelijk geen visum nodig. Leest u voor vertrek de regels inzake Visa op deze website.

 

Huisvesting

Onderwijs

 

Verhuisinformatie

Reistijd

Naar Saint Kits en Nevis is het ongeveer 12 uur vliegen. Houdt u rekening met 1 of 2 overstappen.

Verscheeptijd

Naar Saint Kits en Nevis is het ongeveer 12 uur vliegen.

Gevaarlijke goederen

Sommige goederen kunnen gevaarlijk zijn bij het verhuisproces. Wij raden u dan ook aan om de volgende goederen, voor het verhuisproces, uit uw huis te verwijderen:

 • Brandbare vloeistoffen, zoals alcohol en reinigingsmiddelen
 • Ontvlambare stoffen, zoals lucifers, houtskool/briketten en verf
 • Corroderende middelen, zoals zuren, bleekmiddelen en batterijen
 • Samengeperste gassen, zoals spuitbussen en brandblussers
 • Explosieven, zoals vuurwerk, wapens en munitie

De door u mee te nemen goederen

Het is gebruikelijk, als u gaat emigreren, om een deel van uw inboedel of uw gehele inboedel mee te nemen. Hier volgen wat tips voor u.

U kunt voorbereidingen treffen, zoals het scheiden van goederen als u meer dan één verzending heeft. Met meer dan één verzending bedoelen wij verzendingen via scheepvaart en luchtvaart.

U kunt zelf al wat goederen verpakken, maar wij raden u aan om breekbare goederen niet zelf in te pakken. Wanneer u zelf breekbare goederen inpakt, dan bent u niet meer verzekerd.

Als u van plan bent om gasapparaten, zoals uw fornuis, mee te nemen, raden wij u aan om deze goederen te laten loskoppelen door een professional, zo worden de goederen losgekoppeld op basis van de voorschriften.

Bent u van plan om uw koelkast en vriezer mee te nemen, dan is het verstandig om de apparaten 48 uur van te voren uit te zetten en de koelkast en vriezer van binnen en buiten te reinigen. Dit vermindert de kans op schimmels.
De wasmachine is klaar voor vertrek als het filter leeg en droog gemaakt is.

De elektronische apparaten die meegenomen worden, kunnen het best door uzelf ontkoppeld worden. U kunt dan zelf de draden labelen, zodat alles als één geheel bij elkaar blijft. Het verstandigst is om deze apparaten in de originele doos te verpakken en de batterijen uit de apparaten te verwijderen.

Bent u van plan om fietsen, tuingereedschappen en andere tuinaccessoires mee te nemen naar Saint-kits-en-nevis, dan adviseren wij u om deze goederen grondig te reinigen. In verschillende landen worden deze goederen extra geïnspecteerd, in verband met overbrengen van plantenziektes. Plantenziektes ontstaan namelijk door verschillende soorten aarde die met elkaar in aanraking komen.

Tenslotte adviseren wij u om van kostbare goederen foto’s te maken, dan kunt u altijd aantonen bij schade of verlies wat u in bezit had.

Plannen om te emigreren naar Saint Kits en Nevis?

Ziet u het helemaal zitten om naar Saint Kits en Nevis te verhuizen, maar u kunt wat hulp gebruiken voor de verhuizing? AGS Netherlands is u graag van dienst. AGS Netherlands  is jarenlang specialist in caribische bestemmingen.  AGS Netherlands neemt graag uw zorgen in eigen handen en zorgt ervoor dat al uw spullen op de door u genoemde bestemming komen. Heeft u interesse in één van onze diensten?

Meer informatie over verhuizen naar Saint Kits en Nevis

Wilt u ook zorgeloos verhuizen naar Saint Kits en Nevis? Neem dan contact met ons op via: Telefoon: +31 (0)172 44 99 77

  Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

   
  This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.