C

Internationaal verhuizen

Home 9 Internationaal verhuizen

Verhuizen naar het buitenland zonder zorgen.

U gaat verhuizen naar het buitenland? Maar zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de beste transport mogelijkheden? En zonder zorgen over het papierwerk dat daarbij komt kijken? Dan bent u bij AGS Global Solutions – Netherlands aan het juiste adres!

 

Internationaal verhuizen met AGS Netherlands

Dat betekent dat u wereldwijd verhuist zonder zorgen. Voorafgaand aan uw internationale verhuizing bespreken wij met u het gehele verhuistraject. Wij adviseren over de beste transport mogelijkheden, nemen het papierwerk van u over en bieden u een totaal pakket van diensten aan.
Al uw wensen, vragen en eventuele zorgen kunt u bespreken met uw persoonlijke verhuismanager, zodat ú zonder zorgen kunt verhuizen naar het buitenland.

   

  Velden met een * zijn verplicht

   

  Ik wil meer informatie opgeven (de locatie en/of periode)

  Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

   
  Binnen een werkdag ontvangt u een reactie van ons.

  Verhuizen naar het buitenland vraagt om maatwerk

  Uw inboedel wordt ingepakt volgens alle wettelijke voorschriften én onze eigen export-condities. Heeft u bezittingen die extra aandacht, behandeling of bescherming nodig hebben? Dan vervaardigen wij bekistingen op maat in onze eigen timmerwerkplaats.

   

  Een wereldwijd netwerk voor uw internationale verhuizing

  Wij regelen uw internationale verhuizing van deur tot deur, daarvoor maken wij gebruik van een wereldwijd partnernetwerk, die de omstandigheden lokaal door en door kennen. Uiteraard stellen wij hoge eisen aan ons partnernetwerk en blijft AGS Netherlands uw aanspreekpunt.

   

  Internationaal verhuizen met kinderen

  Kinderen verdienen bij een verhuizing extra aandacht en zeker al u internationaal verhuist. Bij AGS Netherlands zorgen wij ervoor dat uw kinderen de internationale verhuizing plezierig ervaren. Lees meer over: Internationaal verhuizen met kinderen

   

  Uw motorvoertuig internationaal verhuizen

  Wilt u uw auto, motor of ander motorvoertuig mee verhuizen? Geen probleem, mits het land van bestemming de invoer van motortuigen toelaat, helpen wij u hier graag bij. Jaarlijks verhuizen wij meer dan 200 motorvoertuigen wereldwijd. Lees meer over: Motorvoertuigen internationaal verhuizen

   

  Uw internationale verhuizing verzekerd

  Uiteraard voeren wij uw verhuizing met grote zorg uit. Zowel aan onze medewerkers, als aan onze partners stellen wij hoge eisen. Toch zijn risico’s tijdens een verhuizing niet 100% uit te sluiten. Daarom bieden wij u graag de mogelijkheid om verhuizing te verzekeren. Lees meer over: Verzekerd internationaal verhuizen

   

  Verhuis infobezoek aanvragen

  Vraag hier, gratis en vrijblijvend, uw verhuis infobezoek aan wanneer u met uw hele boedel of een aanzienlijk deel ervan gaat verhuizen. Wij komen graag bij u langs om u te informeren over uw (internationale) verhuizing. Een bezoek aan huis is de meest accurate manier om de juiste informatie te verzamelen voor een op maat gesneden verhuisofferte. Het bezoek is het moment voor u om vragen te stellen en eventuele zorgen die u hebt over de verhuizing te delen en te bespreken.

    

   Velden met een * zijn verplicht

    

    

   Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

   Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

   This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.