C

Motorvoertuigen verhuizen

Home 9 Motorvoertuigen verhuizen

Motorvoertuigen verhuizen

Gaat u naar het buitenland verhuizen en wil u graag uw motorvoertuig meenemen? Daar draaien wij onze hand niet voor om bij AGS Global Solutions – Netherlands! Die verhuizen we gewoon mee*. De export van uw auto of motor vergt wel enige voorbereiding van uzelf. Jaarlijks verhuizen wij meer dan 200 motorvoertuigen de aardbol over.

Uw auto wordt in een stalen zeecontainer vastgezet volgens het ‘blocking & bracing’ principe. Het komt erop neer dat het motorvoertuig dusdanig in de container wordt vastgezet dat de kans op schade tot een minimum wordt beperkt.

 

Wij raden u absoluut aan

om een brommer, scooter of motorfiets door AGS Netherlands te laten bekisten in onze eigen werkplaats, alvorens in een container te laden. Dit in verband met onder andere de kwetsbaarheid en uiteraard om te voorkomen dat uw inboedel mogelijk naar olie of brandstof gaat ruiken.

 

U gaat internationaal verhuizen?

Naast het verhuizen van uw motorvoertuig heeft AGS Netherlands jarenlange ervaring om uw gehele internationale verhuizing zorgeloos uit te voeren. U profiteert van een uitgebreid verhuispakket én de jarenlange expertise van AGS Netherlands. Meer weten? Lees dan meer over internationaal verhuizen met AGS Netherlands.

 

Wij beantwoorden graag uw vragen!

Voor al uw vragen over internationaal verhuizen, kunt u contact opnemen met onze verhuisexperts. Zij stellen ook graag een geheel op maat gesneden offerte voor u samen. U kunt onze verhuisexperts bereiken via: Telefoon: +31 (0)172 44 99 77 of via onderstaand contactformulier.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.