C

Emigreren naar Sint Eustatius

Home 9 Particulier 9 Landeninformatie 9 Emigreren naar Sint Eustatius

emigreren-naar-sint-eustatius-HQ

Emigreren naar Sint Eustatius

Bent u een fan van stukken ongerepte natuur, van een uitgestorven vulkaan, stranden en mooie duikplekken, dan bent u op Sint Eustatius op het goede eiland. Sint Eustatius biedt u deze mooie stukken natuur. Sint Eustatius is een eiland van de Nederlandse Antillen en bevindt zich in het Caribische gebied. Het eiland is het één na kleinste eiland van de Nederlandse Antillen en heeft een oppervlakte van 21 km². De hoofdstad van dit eiland is Oranjestad.

Direct naar:

 

Informatie over Sint Eustatius

Demografie

Het eiland telt maar 3600 inwoners. De bevolkingsgroepen die op dit eiland voorkomen zijn Nederlanders en mensen die op dit eiland geboren zijn.

Taal

De officiële taal van dit eiland is Nederlands, maar er wordt ook Engels gesproken.

Klimaat

Sint Eustatius heeft een tropisch klimaat. De tempraturen liggen het gehele jaar door tussen de 25°C en 30°C. Het regenseizoen is van september tot december, in deze periode valt de meeste regen. De gemiddelde watertemperatuur is 27°C, dus u kunt het hele jaar door zwemmen. Er bestaat wel een kans dat er orkanen op het eiland voorkomen, deze komen voor in de periode van juni tot november.

Elektriciteit

De elektriciteitseenheid op Sint Eustatius is 110 of 220 Volt. U heeft dus wel wereldstekkers of adapters nodig.

Informatie voor uw emigratie naar Sint Eustatius

Verklaring van Rechtswege

Om op Sint Eustatius te willen werken en wonen moet u een Verklaring van Rechtswege aanvragen. Als u deze verklaring in bezit heeft, kunt u een verblijfsvergunning aanvragen.

Huisvesting

Om aan een huis in Sint Eustatius te komen kunt u op het internet en in de lokale krant zoeken.

Onderwijs

Sint Eustatius heeft 4 basisscholen en maar één voorgezet onderwijs. Op het voortgezet onderwijs wordt Nederlands gesproken.

 

Verhuisinformatie

Verscheeptijd

U moet rekening houden met de verscheeptijd tijdens de verhuizing. U bent eerder op Sint Eustatius dan uw goederen. Daarom raden wij u aan, om sommige goederen in uw handbagage mee te nemen. Uiteraard is het ook mogelijk om uw inboedel geheel of gedeeltelijk via luchtvracht te transporteren.

Gevaarlijke goederen

Er zijn goederen die gevaarlijk zijn bij het verhuisproces. Wij vragen u dan ook om deze goederen, voor het verhuisproces, uit uw huis te verwijderen. Het gaat om de volgende goederen:

 • Brandbare vloeistoffen, zoals alcohol en reinigingsmiddelen
 • Ontvlambare stoffen, zoals lucifers, houtskool/briketten en verf
 • Corroderende middelen, zoals zuren, bleekmiddelen en batterijen
 • Samengeperste gassen, zoals spuitbussen en brandblussers
 • Explosieven, zoals vuurwerk, wapens en munitie

Tijdens een verhuis infobezoek kunt u alle vragen stellen aan onze verhuisadviseur. Een bezoek aan huis is de meest accurate manier voor het verkrijgen van de voor AGS Global Solutions – Netherlands benodigde informatie, teneinde een verhuisofferte op maat voor uw verhuizing. Vraag hier, gratis en vrijblijvend, uw verhuis infobezoek aan als u met uw hele boedel gaat verhuizen. Wij komen graag bij u langs om u vrijblijvend te informeren over uw verhuizing.

   

  Velden met een * zijn verplicht

   

   

  Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

  Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  Voorbereiding

  U kunt zich goed voorbereiden op uw emigratie naar Sint Eustatius. Als u meer dan één zending heeft, dus één zending via de lucht en één zending via de zee, raden wij u aan om de goederen voor deze twee zendingen apart te houden. U kunt zelf ook al goederen inpakken, maar wij raden aan om breekbare goederen te laten staan. Als u deze goederen zelf inpakt bent u niet verzekerd als deze goederen breken.

  Plannen om te verhuizen naar Sint Eustatius

  Bent u gek op de Nederlandse Antillen en zoekt u een eiland met mooie natuurvoorzieningen, ruimte en rust, dan biedt Sint Eustatius de ideale woonplek voor u. Met behulp van AGS Netherlands komen uw spullen op de juiste bestemming aan. AGS Netherlands is professioneel als het gaat om internationale en nationale verhuizingen en probeert een groot deel van uw zorgen uit handen te nemen.

   

  Meer informatie over verhuizen naar Sint Eustatius

  Wilt u ook zorgeloos verhuizen naar Sint Eustatius? Neem dan contact met ons op via Telefoon: +31 (0)172 44 99 77 of via onderstaand contactformulier.

   Velden met een * zijn verplicht

   Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.


   Binnen een werkdag ontvangt u een reactie van ons.

    Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

    This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.