C

Verhuizen naar Amerika vanuit Nederland met AGS Global Solutions

Heeft u de keuze gemaakt om te verhuizen naar Amerika? Dan staat u een spannende tijd te wachten, waarin u veel moet regelen. Hoe zorgt u er nu voor dat uw verhuizing naar Amerika vlekkeloos verloopt? Heeft u een visum nodig en hoe kunt u deze aanvragen? Wat is de beste manier om uw eigendommen naar uw nieuwe bestemming te vervoeren? Een hoop vragen waar wij u graag bij helpen.

Verhuizen naar Amerika

Verhuizen naar Amerika met AGS Global Solutions – Netherlands

AGS Netherlands zorgt ervoor dat alles omtrent uw verhuizing naar Amerika vlekkeloos verloopt. Uw persoonlijke verhuismanager is gespecialiseerd in verhuizingen naar Amerika en weet precies wat er geregeld moet worden.

Samen met uw verhuismanager

maakt u vooraf een gedetailleerd stappenplan, zodat er niks vergeten wordt. Dit geeft u ook de mogelijkheid om eventuele speciale wensen omtrent uw verhuizing naar Amerika kenbaar te maken.

Uw eigendommen verhuizen naar Amerika

Bij intercontinentale verhuizingen worden uw spullen per boot of vliegtuig vervoerd. Wij werken daarbij samen met vaste partners die voldoen aan onze kwaliteitseisen. Een van die eisen is dat zij zeer veel ervaring hebben met internationale verhuizingen. Behalve het transport zorgen wij ook voor het benodigde papierwerk, en regelen we dat uw eigendommen worden verpakt voor een veilig transport. Uw verhuizing regelen zonder zorgen, dat is wat wij doen!

Tips voor uw emigratie naar Amerika

Bij een emigratie naar Amerika komt natuurlijk nog meer kijken dan uw verhuizing. Wij geven u graag een aantal tips, zodat u zich goed kunt voorbereiden op deze grote stap in uw leven.

Een visum of Green card

Wanneer u langer dan drie maanden in Amerika wilt verblijven, bent u verplicht om een visum aan te vragen. Wanneer u naar Amerika emigreert, moet u een Green card aanvragen, dit is een permanente verblijfsvergunning. Zonder Greencard kunt u bijvoorbeeld niet werken en een huis kopen in  Amerika. De Greencards worden jaarlijks door middel van een loterij vergeven. De inschrijving hiervoor is voor een beperkte tijd geopend.  Hierover kunt u meer lezen op de website van de U.S. Department Of State.

Uw auto meenemen naar Amerika

Het is mogelijk om uw Nederlandse auto mee te nemen naar Amerika. Uw persoonlijke verhuismanager kan hier u hierbij helpen. Wij raden u wel aan om goed naar de kosten te kijken, in veel gevallen is het namelijk goedkoper om in Amerika een auto te kopen.

Uw Nederlandse rijbewijs

is de eerste drie maanden van uw verblijf in Amerika geldig. Daarna heeft u een Amerikaans rijbewijs nodig. Om dit rijbewijs te krijgen dient u een test af te leggen.

Zorgverzekering

Er is in Amerika altijd veel te doen omtrent zorgverzekeringen. Anders dan in Nederland bent u niet verplicht om u voor ziektekosten te verzekeren; veel Amerikanen zijn dan ook onverzekerd. Een tip is om u eerst middels een Nederlandse reisverzekering te verzekeren, zodat u vervolgens op uw gemak informatie kunt inwinnen wanneer u in Amerika bent.

Uw elektrische apparatuur meenemen?

In Amerika wordt gebruik gemaakt van een stroomnetwerk met 110 volt, in Nederland is dit 220 volt. Bekijk vooraf of uw elektronische apparatuur werkt op een stroomnetwerk van 110 volt, dit staat vaak in de handleiding beschreven. In sommige gevallen moet u gebruik maken van een schakelaar om uw apparatuur te kunnen gebruiken in Amerika.

Gaat u emigreren naar Amerika?

Ziet u het helemaal zitten om naar Amerika te verhuizen, maar u weet niet hoe alle spullen daar komen. Wij zijn u graag van dienst. AGS Netherlands is jarenlang een ervaren professional als het op internationale en nationale verhuizingen aankomt. AGS Netherlands neemt uw zorgen in eigen handen en zorgt ervoor dat al uw spullen op de door u genoemde bestemming komen.

Meer informatie over verhuizen naar Amerika

Wilt u ook zorgeloos verhuizen naar Amerika? Neem dan contact met ons op via: Telefoon: +31 (0)172 44 99 77

    •  

     Velden met een * zijn verplicht

      

     Ik wil meer informatie opgeven (de locatie en/of periode)

     Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

      
     Binnen een werkdag ontvangt u een reactie van ons.

  This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.