C

Kwaliteit

Home 9 Kwaliteit

Kwaliteit

Kwaliteit voert bij AGS Global Solutions – Netherlands de boventoon!

 

AGS Netherlands behoort tot de grootste en betrouwbaarste verhuisorganisaties in Nederland. U kunt rekenen op uitstekende service en begeleiding. AGS Netherlands voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen; ISO 9001:2015 Kwaliteit keurmerk, ISO 14001 Milieu zorg keurmerk en  FIDI FAIM 3.2

Ervaren en goed opgeleide verhuisprofessionals zorgen ervoor dat uw nationale of internationale verhuizing goed en prettig verloopt. Van  de eerste voorbereiding tot het uitpakken van de laatste doos! AGS Netherlands is als één van de weinige verhuisorganisaties AEO gecertificeerd. Dit keurmerk bespoedigt de douane behandeling wat tijdswinst oplevert bij een internationale verhuizing!

 

Lidmaatschappen

Voor AGS Netherlands is het beste niet goed genoeg; kwaliteit voert de boventoon. Om u een absolute garantie te kunnen geven van een kwaliteitsverhuizing is AGS Netherlands lid van alle belangrijke nationale en internationale brancheorganisaties:

 

Erkende Verhuizers

Om tot het lidmaatschap van deze brancheorganisatie te worden toegelaten moet aan strenge eisen worden voldaan, welke door de organisatie worden gecontroleerd door middel van periodieke audits. Al sinds haar oprichting is AGS Netherlands gerechtigd om dit nationale keurmerk te mogen voeren.

Als u binnen Nederland verhuist met AGS Netherlands, dan kunt u rekenen op een paar belangrijke garanties. Het Garantiecertificaat is dan namelijk automatisch van toepassing op uw nationale verhuizing.

 

FIDI

FIDI (Fédération internationale des déménageurs internationaux) is een internationale brancheorganisatie waarbij wereldwijd 600 internationale verhuizers zijn aangesloten, die de top van de internationale markt vertegenwoordigen. FIDI controleert onder andere de uitvoering van de verhuizing alsmede de facilitaire middelen en de financiële stabiliteit getoetst middels een jaarlijkse audit. AGS Netherlands heeft inmiddels het FIDI FAIM 3.2 certificaat.

 

 

IAM

AGS Netherlands is lid van deze Amerikaanse verhuizers organisatie, de grootste in de wereld, waar zowel grote als kleinere USA verhuizers en vervoerders bij zijn aangesloten. Gezien de leidende marktpositie van AGS Netherlands voor verhuizingen van en naar Noord- Amerika is AGS Netherlands hier al meer dan 30 jaar lid van.

 

 

FIDI Nederland 

FIDI Nederland staat voor de Nederlandse Vereniging van Internationale Meubeltransporteurs. Van de ruim 160 verhuisbedrijven in Nederland zijn er 11 aangesloten bij de FIDI Nederland.

 

KWALITEITSCERTIFICATEN

Slechts de top van de markt wordt toegelaten tot de genoemde brancheorganisaties en de aangesloten bedrijven dienen zich te kwalificeren door aan de hoogste kwaliteitseisen op hun vakgebied te voldoen. AGS Netherlands kan met trots stellen dat de organisatie geaccrediteerd en gecertificeerd is volgens de volgende kwaliteitsnormeringen, welke de klant de garantie bieden van de best mogelijke service en garantie. Om het algehele kwaliteitsniveau van het wereldwijde (huis/huis) traject te kunnen garanderen, maakt AGS Netherlands exclusief gebruik van agenten die aan dezelfde kwaliteitsnormen voldoen.

 

ISO 9001-2015

Geaccrediteerd door Bureau Veritas Nederland. Het grootste bedrijf ter wereld dat gespecialiseerd is op het gebied van kwaliteitscontroles. Tweemaal per jaar wordt AGS Netherlands doorgelicht door Bureau Veritas met betrekking tot de vastgelegde procedures en de verbeteringen daarop. Intern worden de procedures gecontroleerd door middel van audits op de eigen afdelingen.

 

FAIM PLUS 3.2

AGS Netherlands kreeg in 1998 als vijfde bedrijf in de wereld door EY (Ernst & Young) het FAIM certificaat uitgereikt. Dit certificaat garandeert onder andere dat elke discipline binnen de bedrijfsorganisatie aan de door FIDI gestelde hoge kwaliteitseisen voldoet. Hierbij worden zowel de uitvoering van de verhuizing alsmede de facilitaire middelen en de financiële stabiliteit getoetst middels een jaarlijkse audit uitgevoerd door EY. FAIM PLUS 3.2 gaat nog een stap verder dan het ISO programma. Waar ISO 9001-2015 controleert dat de bedrijfsprocessen conform de zelf opgestelde standaarden worden uitgevoerd, eist FIDI FAIM 3.2 een minimale 90% conformiteit aan de door FIDI opgelegde eisen, welke extern door EY worden gecontroleerd. Tevens worden hogere eisen gesteld aan faciliteiten en materieel, het opleidingsniveau van de medewerkers, kwaliteitsmanagement en financiële stabiliteit.

    Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

     
    This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.