C

Vacature Inside Sales

(ft, 40 uur)

 

“Kom jij verhuizingen verkopen vanuit ons hoofdkantoor in Alphen aan den Rijn?

Wie zijn wij? AGS Global Solutions – Netherlands , opgericht in 1977, staat voor;
Volledig zorgeloos verhuizen. Overal ter wereld.

 

Onze missie Een toonaangevende dienstverlener zijn voor wereldwijde verhuizingen, gedreven door de wil om verwachtingen te overtreffen, met sterke passie voor ons werk en oprecht respect voor de planeet. Dit bereiken wij door mondiaal te denken, gebruikmakend van lokale kennis. Grenzen verleggen en de lat verhogen, elke dag!

 

Onze visie Wij helpen de mensen die wij verhuizen zich zo snel mogelijk thuis te voelen in een nieuw land, een nieuwe omgeving, een nieuwe woning. Hierin willen wij de allerbeste zijn!

Hoogwaardige service, persoonlijke aandacht, flexibiliteit en professionaliteit kenmerken onze aanpak. Al meer dan veertig jaar profiteren onze klanten van onze deskundigheid en ervaring, wat garant staat voor een perfect verzorgde nationale of internationale verhuizing. AGS Netherlands valt onder de Nederlandse holding Noble Mobility en Noble Mobility is onderdeel van de Franse verhuisconglomeraat Mobilitas.

 

Maar wie zijn we nou echt? Wij zijn (o.a.) Nadia, Manon, Jurgen, Ineke, Carlos, Paulien en Daisy. Wij zetten elke dag samen de schouders eronder om onze klanten blij te houden. Dat doen we door een persoonlijke aanpak, door ons verantwoordelijk te voelen en door samen successen te delen. Wij raken gemotiveerd en geïnspireerd door de vrijheden die we krijgen en de uitdagende doelstellingen die we samen bepalen en behalen.

 

Wat ga je bij ons doen? Simpel. Je verkoopt verhuizingen op onze enerverende binnendienst. Dat doe je aan de hand van hot leads (aanvragen) die wij ontvangen via verschillende kanalen. Je beoordeelt de wenselijkheid en haalbaarheid van een aanvraag, je belt de klant voor een intake waarbij je meteen in staat bent de klant om je vinger te winden, daarna zet je acties uit (waaronder een huisbezoek door een Move Consultant), je vertaalt de wensen naar een prijscalculatie, je maakt een verhuisvoorstel, je belt de klant om het voorstel te bespreken, waarna de klant uiteraard voor jou kiest..

 

Uit welk hout moet je gesneden zijn om bij ons gelukkig te zijn?

Je hebt (minimaal MBO+ werk- en denkniveau), je hebt al enige werkervaring in een commerciële (en bij voorkeur logistieke) omgeving en je weet dat er maar 1 weg is naar het hart van de klant, namelijk door succesvol verbinding te maken, de welbekende ‘klik’.

 

  • Je bent commercieel tot op het bot met een authentieke persoonlijkheid en beschikt over een groot empathisch vermogen;
  • Je bent leergierig en wordt heel erg gelukkig van winnen;
  • Je praat makkelijk, kunt snel schakelen, behaalt een hoge productie in een stressvolle omgeving en bovenal zoek je altijd naar de beste deal, voor de klant en voor ons;
  • Taalvouten heb je een hekel aan and your English is very good want je bent veelvuldig in contact met anderstalige klanten en wereldwijde verhuispartners.

 

En dit alles doe je met natuurlijke doortastendheid. Je kunt op alle niveaus schakelen. Zo heb je contact met particuliere klanten die na jaren van voorbereiden hun droom gaan verwezenlijken in het buitenland, maar je schakelt net zo makkelijk met veeleisende corporates en de werkgevers op de afdeling IHR.

Je snapt dat een goede admin belangrijk is voor het proces en je voelt je verantwoordelijk voor en eigenaar van je werkzaamheden en klanten.

 

Wat kun je van ons verwachten? Pittige collega’s met een gezonde dosis humor. Een dynamische werkomgeving met veel uitdaging. Dit alles tegen een marktconform salaris en een bedrijf dat groeit en mogelijkheden biedt, zoals de VRIJMIBO, ‘heel Noble bakt’ en elke dag een vers stukje fruit.

 

Durf je het aan? Dan ontvangen we graag, uiterlijk 20 juli 2018, per e-mail je motivatiebrief met CV; hr@noble-mobility.com

 

Wil je meer informatie? Bel dan gerust met Jordan, de Manager van AGS Netherlands. Hij is bereikbaar op 06 5273 4790.

 

N.B. een persoonlijkheidstest kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.