C

Visum en immigratie

Home 9 Visum en immigratie

Visumdiensten

Het proces voor het verkrijgen van werkvergunningen en visa voor internationale medewerkers en expats kan ingewikkeld en tijdrovend zijn. Tegelijk zijn zorgvuldigheid en oog voor detail van groot belang tijdens dit proces, zodat voldaan wordt aan de geldende visum- en immigratiewetgeving.

Wij bieden wereldwijd ondersteuning en advies bij het verkrijgen van werkvergunningen en visa. Daarbij nemen we u alle zorg uit handen. Namens uw internationale werknemer beheert en coördineert een van onze Relocation Managers het hele proces en onderhoudt deze het contact met de betrokken autoriteiten. Met deze service zorgen we ervoor dat niet alleen de werknemer, maar ook de verhuizende familieleden beschikken over de relevante papieren en dat alle visa voldoen aan de lokale vereisten.

Inbegrepen bij deze service:

  • Het monitoren van het visumverloop en het 3 maanden voor afloop informeren van Human Resources-afdelingen.
  • Assisteren bij visumverlenging.
  • Assisteren bij eventuele transfers of vernieuwingen in het kader van de Kennismigrantenregeling (regeling voor highly skilled migrants; HSM).

Voordelen:

  • Aanvragen verzorgd door ervaren visum- en immigratiespecialisten.
  • Minder risico op onnodige relocatiekosten.
  • Naleving van lokale immigratiewetten is gewaarborgd.
Visa and Immigration Relocation Services

Contact voor Relocation Services

Wij helpen u graag met onze Relocation Services U kunt telefonisch contact opnemen met ons via +31 (0)172-449977. Per e-mail bereikt u ons via netherlands@ags-globalsolutions.com of u kunt het contactformulier invullen.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.