C

Kwaliteit

Home 9 Kwaliteit

Kwaliteit voert bij AGS Global Solutions – Netherlands de boventoon

Betrouwbaarheid

AGS Netherlands behoort tot de grootste en betrouwbaarste verhuisorganisaties in Nederland. U kunt rekenen op uitstekende service en begeleiding. AGS Netherlands voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen; EN-ISO 9001-2015 en FIDI FAIM, welke als een rode draad door onze totale dienstverlening heen lopen. Ervaren en goed opgeleide verhuisprofessionals zorgen ervoor dat iedere nationale of internationale verhuizing goed en prettig verloopt. Van de eerste voorbereiding tot het uitpakken van de laatste doos!

Millieu bewustzijn

Wij recyclen verpakkingsmaterialen. Wij stemmen Europese ritten goed op elkaar af, zodat er brandstof en uitstoot wordt bespaard. Ook hebben wij voor Europa vaste ‘traffic lanes’ die zorgen voor een zo’n schoon en efficiënt mogelijk transport. Wij streven naar een CO2 neutrale verhuizing en zijn altijd op zoek naar hoe het schoner, beter en voordeliger kan.

Tevredenheid

Afgelopen jaren hebben onze klanten ons beoordeeld met een gemiddeld tevredenheidspercentage van 95,3. Ons doel is om een nationale of internationale verhuizing volledig naar tevredenheid te laten verlopen. Daarom dragen wij actief oplossingen aan, denken wij goed na en vragen wij bij u na wanneer u tevreden bent.

 

    Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

     
    This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.