C

Verhuizen naar Afrika

Verhuizen naar Afrika kan voor expats een unieke ervaring zijn. Door de rijke cultuur heeft het land enorm veel te bieden. Wel is het van belang dat u uw internationale verhuizing goed voorbereidt, er moet tenslotte een hoop geregeld worden.

verhuizen naar Afrika

Verhuispartner

Wilt u uw internationale verhuizing uit handen geven zodat u zich er niet druk om hoeft te maken? Dan is AGS Global Solutions – Netherlands de verhuispartner voor u. Wij beantwoorden al uw vragen en bieden u onder andere een uitgebreid verhuispakket aan.

Dit pakket bestaat bijvoorbeeld uit:
– het veilig verpakken van uw inboedel voor transport naar Afrika;
– transport van deur tot deur;
hulp bij alle douaneformaliteiten;
– het benodigde papierwerk;
– indien nodig tijdelijke opslag van uw goederen.

Een persoonlijke verhuismanager

Ook krijgt u een persoonlijke verhuismanager. Deze verhuismanager is uw centrale aanspreekpunt voor alle zaken rondom uw verhuizing. Samen met uw verhuismanager bereidt u uw internationale verhuizing naar Afrika tot in de puntjes voor. Het is dan ook goed om te weten dat u 24/7 contact kunt opnemen met uw verhuismanager. Ook houdt hij of zij u op de hoogte over de laatste ontwikkelingen rondom uw verhuizing. Een goede voorbereiding, teamwork, persoonlijke aandacht, vakkennis en een blind vertrouwen is de sleutel tot een succesvolle verhuizing. Kortom: uw verhuismanager zorgt voor een zorgeloze verhuizing naar Afrika.

Ook zorgeloos verhuizen naar Afrika? Neem dan direct contact op met de verhuisexperts bij AGS Netherlands.

   

  Velden met een * zijn verplicht

   

  Ik wil meer informatie opgeven (de locatie en/of periode)

  Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

   
  Binnen een werkdag ontvangt u een reactie van ons.

  Handige tips voor uw verhuizing naar Afrika

  Een verhuizing is slechts een van de zaken die u moet regelen als u naar Afrika gaat emigreren. Graag geven wij u nog enkele tips voor uw verhuizing.

  Comfort

  Het is verleidelijk om alle producten die we in Nederland gewend zijn, mee te nemen naar het buitenland. U wilt immers dezelfde verzorgingsproducten gebruiken die u hier ook heeft. Echter, er zijn genoeg lokale alternatieven beschikbaar waarmee u prima uit de voeten kunt.

  Medicijnen

  Wat u allemaal mee moet nemen is afhankelijk van waar u naartoe gaat in Afrika. Medicijnen zijn zeker een punt van aandacht. Tip: zorg dat u voor de eerste periode genoeg medicijnen mee heeft en zoek vooraf goed uit hoe u en waar u aan de juiste medicijnen kunt komen.

   

  Snel internet

  Wanneer u erg gehecht bent aan zaken als snel internet dan is Afrika wellicht niet het juiste continent om naartoe te verhuizen. Een groot gedeelte van Afrika heeft ronduit slechte internetverbindingen. U mag zelfs van geluk spreken als er op sommige plekken internet aanwezig is. In de grote steden is het internet een stuk beter geregeld, hier heeft u dan ook een veel beter bereik. De kosten voor wifi zijn erg hoog: in Namibië kost wifi voor thuis al snel 40,- euro per maand. Het uploaden van een video van 15 minuten naar YouTube duurt al snel een hele dag.

  Lunch delen

  Afhankelijk van in welk gedeelte van Afrika u gaat wonen, is het heel gebruikelijk om dingen met elkaar te delen. Als u voor het eerst aan het werk gaat in Afrika dan moet u er niet raar van opkijken wanneer collega’s tijdens de lunch hun eten met elkaar delen. Sharing maakt deel uit van de Afrikaanse cultuur.

  Agenda

  Afrikaanse mensen zijn als het om tijd gaat niet zo stipt als Nederlanders. Tijd is niet belangrijk voor hen. Heeft u een afspraak met iemand, dan bestaat de kans zomaar dat diegene een (paar) uur te laat is. Kom op zakelijke afspraken op tijd en vraag bij privéafspraken in hoeverre men van stiptheid houdt.

   

   

  Wij begeleiden u graag tijdens uw internationale verhuizing naar Afrika.

   
  Neem dan contact met ons op via: Telefoon: +31 (0)172 44 99 77

  Naast een vrijblijvende offerte bieden we ook een gratis verhuis infobezoek aan. Een erkend adviseur komt dan langs om u vrijblijvend te informeren en te adviseren over uw verhuizing. Meer informatie vindt u op de pagina verhuis infobezoek.

  This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.