C

Vacature Loodsmedewerker (ft, 40 uur)

 

“Ben jij de loodsmedewerker die ons team komt versterken?”

Wie zijn wij? AGS Global Solutions – Netherlands, opgericht in 1977, staat voor;
Volledig zorgeloos verhuizen. Overal ter wereld. Hoogwaardige service, persoonlijke aandacht, flexibiliteit en professionaliteit kenmerken onze aanpak. Al meer dan veertig jaar profiteren onze klanten van onze deskundigheid en ervaring, wat garant staat voor een perfect verzorgde nationale of internationale verhuizing. AGS Netherlands is onderdeel van de moedermaatschappij Noble Mobility. Onze organisatie is een klant- en dienstverlenende organisatie waarbij de focus ligt op de totale ontzorging
van de klanten.

Hoe ziet jouw dag eruit? Je gaat een heleboel doen en elke dag verloopt anders dan jij je vooraf had voorgesteld! Vanuit ons hoofdkantoor in Alphen aan den Rijn regelen wij de planning voor al onze wereldwijde verhuizingen.

De loodsmedewerker is verantwoordelijk voor het laden en lossen en het leveren van de vracht (verhuisgoederen) in de loods waar hij werkzaam is. Naast het laden en lossen van de vracht controleert de loodsmedewerker of er niets beschadigd is, kijkt of de hoeveelheid van de levering klopt,
vinkt de goederen af op de bingolijsten en zorgt ervoor dat de container zonder schades en veilig wordt weggezet in de loods in de juiste schap. Zoals de container op hoogte van 10 meter plaatsen met een gewicht van 1000 kg.

Daarnaast is de loodsmedewerker verantwoordelijk voor het verzendklaar maken van orders en het bijhouden van de administratie (waaronder de hoeveelheid inkomende- en uitgaande vracht).

Wat verwachten wij van jou? Je hebt MBO werk– en denkniveau. Je bent in het bezit van een geldige Vorkheftruck certificaat. Je hebt minimaal 2 jaar ervaring in het werken met de vorkheftruck op dagelijkse basis en kan makkelijk, veilig en zonder schade de container in de hoogte van max. 10 meter opstapelen met een gewicht rond de 1000kg. Je beheerst de Engelse taal op basisniveau, zodat je klanten die in de loods goederen op komen halen of afleveren te woord kan staan.

Wat kun je van ons verwachten? Leuke collega’s die houden van hard werken. Er zijn korte communicatielijnen waardoor we snel kunnen schakelen en oplossingsgericht kunnen handelen.

Arbeidsvoorwaarden:

Je valt onder de cao Beroepsgoederenvervoer over de Weg en de verhuur van Mobiele kranen. Het salaris is afhankelijk van leeftijd en ervaring.

Lijkt jou dit een leuke job? Dan ontvangen we graag zo snel mogelijk per e-mail je motivatiebrief met CV op het mailadres: solliciteren@noble-mobility.com.

 

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.