C

Move Management

Home 9 Move Management

Move Management

Heeft u wel eens te maken gehad met bijvoorbeeld een schildersbedrijf of een stukadoor bij u in de regio? Meestal absolute vakmannen die bij u thuis in 1 oogopslag zien hoe zij u de beste kwaliteit kunnen leveren en zo tot het voor u meest bevredigende eindresultaat komen. Diezelfde vakmannen houden zich niet per se altijd bezig met een vlotte klantcommunicatie, correcte en tijdige informatievoorziening of optimale klantgerichtheid. Dat is ze niet kwalijk te nemen want hun eigenlijke vak is het uitvoeren van een ambacht. Advies en communicatie is vaak, in de ogen van deze vakmannen, een noodzakelijk kwaad dat geld kost en dat ze afleidt van hun core business.

En daar komen WIJ handig van pas
AGS Global Solutions – Netherlands is een waar kenniscentrum voor verhuizen en alles wat daarmee te maken heeft. Naast onze eigen, zeer gemotiveerde groep van de allerbeste verhuismeesters hebben wij in Nederland (en de rest van de wereld) een op ieder moment inzetbare groep verhuispartners om ons heen verzameld. Talentvolle verhuizers van lokale verhuisbedrijven die zich concentreren op hun ambacht. Hun kennis en ervaring wordt door ons kantoor vertaald naar communicatie en advies en helpt ons uw verhuizing van A tot Z professioneel te managen.

Dit heeft louter voordelen voor u en wanneer u door de vingers kunt zien dat er wellicht een andere kleur verhuiswagen voor uw deur staat dan onze vertrouwde huiskleur, dan heeft u nu al gekozen voor de beste oplossing voor uw verhuizing.


Wat hebben wij voor u bereikt sinds het jaar 2010?
Structureel krijgt onze organisatie vanwege populariteit en erkende kwaliteit meer aanvragen binnen dan met de eigen verhuismeesters uitgevoerd kan worden. In plaats van onze klanten, die ons vaak gericht benaderen, teleur te stellen wanneer onze eigen capaciteit niet meer toereikend is, hebben wij een concept ontwikkeld waardoor we met serieus en consequent poetsen en schaven aan het prijs-/kwaliteitsniveau nu beschikken over het grootste netwerk van absolute vakmannen wereldwijd. Dit netwerk draagt serieus bij aan onze uitstekende reputatie.

Wij zijn als organisatie volledig onafhankelijk en kunnen voor uw verhuizing steeds de beste verhuizers en verhuispartners kiezen voor de uitvoering. Belangrijke drijfveren zijn daarbij kwaliteit, kosten, snelheid, flexibiliteit en compliance. Net als onze klanten verlangen wij steeds de beste ‘value for money’ binnen onze gehele supply-chain.

In 2010 zijn we gestart met het openzetten van onze deuren voor samenwerking met de beste verhuizers in alle uithoeken van Nederland en uiteraard de rest van de wereld. Wij zijn letterlijk in de auto gestapt en hebben de wereld afgezocht naar de top onder de verhuizers. Door deze lokale verhuizers, waar ook kanjers van zeer ervaren ZZP’ers tussen zitten, onder onze vleugels te nemen is het ons gelukt de kwaliteit en capaciteit fors te verbeteren. Eerlijkheid gebiedt ons te zeggen dat de voordelen voor u het grootst zijn.

Voordelen

 • u bespaart op reiskosten van verhuizers
 • u krijgt steeds de beste verhuizers die beschikbaar zijn
 • daardoor een schadegemiddelde dat 10% is gedaald sinds 2010
 • vakmannen die zich louter concentreren op waar zij goed in zijn
 • mits op tijd geboekt verkopen wij nooit NEE
 • lokale verhuizers worden door onze verhuismeesters opgeleid
 • continue kwaliteitsverbetering en ontwikkeling
 • de gemiddelde kwaliteit van verhuizers in Nederland neemt dus toe
 • wereldwijde connecties via een van de meest ervaren verhuisondernemingen in Nederland
 • lokale kennis en kwaliteit maar scherpe tarieven door inkoopvoordeel
 • zeer betrokken, tot op het bot gemotiveerde en goed opgeleide specialisten op kantoor die altijd in control zijn en uw verhuizing regisseren

  Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

   

  Voordelen

  • De beste verhuizers die beschikbaar zijn
  • Vakmannen die zich louter concentreren op waar zij goed in zijn
  • Mits op tijd geboekt verkopen wij nooit NEE
  • Wereldwijde connecties via een van de meest ervaren verhuisondernemingen in Nederland
  • Lokale kennis en kwaliteit maar scherpe tarieven door inkoopvoordeel
  • Zeer betrokken gemotiveerde en goed opgeleide specialisten op kantoor die altijd in control zijn en uw verhuizing regisseren
  This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.