C

Zorgeloos Verhuizen naar Canada met AGS Global Solutions – Netherlands

U gaat verhuizen naar Canada, maar weet u dan ook wat u daarvoor moet regelen? Hoe zorgt u ervoor dat uw eigendommen schadevrij worden vervoerd naar Canada? Moet u nog zaken regelen voor het invoeren van uw eigendommen? En kunt u eigenlijk een auto, of een huisdier meenemen?

Verhuizen naar Canada

Terechte vragen, maar gelukkig

hoeft u zich daar geen zorgen over te maken.

U kunt namelijk zorgeloos verhuizen naar Canada,

En daar heeft u vast ook behoefte aan. Een verhuizing naar canada is al een grote stap, om dan te kunnen vertrouwen op een betrouwbare verhuispartner is wel zo fijn.

AGS Global Solutions – Netherlands is zo’n verhuispartner voor u

Wij beantwoorden al uw vragen en bieden u onder andere een uitgebreid verhuispakket aan. Dit pakket bestaat bijvoorbeeld uit:

 • het veilig verpakken van uw inboedel voor transport naar Canada;
 • transport van deur tot deur;
 • hulp bij alle douaneformaliteiten;
 • het benodigde papierwerk;
 • indien nodig tijdelijke opslag van uw goederen.

U krijgt een persoonlijke verhuismanager

Deze verhuismanager is uw centrale aanspreekpunt voor alle zaken rondom uw verhuizing. Samen met uw verhuismanager bereidt u uw internationale verhuizing naar Canada tot in de puntjes voor. Het is dan ook goed om te weten dat u 24/7 contact kunt opnemen met uw verhuismanager. Ook houdt uw verhuismanager u op de hoogte over de laatste ontwikkelingen rondom uw verhuizing.

Een goede voorbereiding, teamwork, persoonlijke aandacht, vakkennis en een blind vertrouwen de sleutel tot een succesvolle verhuizing.

Kortom: uw verhuismanager zorgt voor een zorgeloze verhuizing naar Canada

Ook zorgeloos verhuizen naar Canada?

Neem dan direct contact op met de verhuisexperts bij AGS Netherlands

Verhuizen naar Canada

Hier alvast wat handige tips voor uw verhuizing naar Canada

Een verhuizing is ‘slechts’ één van de zaken die u moet regelen wanneer u naar Canada gaat emigreren. Graag geven wij u nog enkele tips, voor uw emigratie.

Visum voor Canada

Wanneer u langer dan 6 maanden in Canada verblijft, moet u een permanente verblijfsvergunning aanvragen. Canada heeft aparte verblijfsvergunningen voor:

 • Geschoolde immigranten
 • Quebec-geselecteerde geschoolde werknemers
 • Start-up visum
 • investeerders
 • eigen ondernemers
 • familie
 • provinciale nominaties
 • verzorgers
 • vluchtelingen

Op de website van de Canadese immigratiedienst kunt u zelf controleren voor welke verblijfsvergunning u in aanmerking komt.

Uw inboedel naar Canada verhuizen

Wilt u uw inboedel verhuizen naar Canada, dan komen wij om de hoek kijken: met onze jarenlange ervaring zijn wij de betrouwbare partner als het gaat om internationale verhuizingen. Vraag nu direct een vrijblijvende offerte aan.

Uw auto mee verhuizen naar Canada

Er gelden voor Canada strenge regels voor het importeren van voertuigen. In de meeste gevallen blijkt het dan ook niet mogelijk om uw auto mee te nemen. Uw auto moet voldoen aan de veiligheidseisen van de  Motor Vehicle Safety Act (MVSA). Indien uw auto hier niet aan voldoet, wordt dit gezien als een criminele daad. Het is dus belangrijk om vooraf goed te informeren of u uw auto kunt meenemen met uw verhuizing.

U kunt hierover contact opnemen met uw verhuismanager. Op de website van de Canadese immigratiedienst vindt u ook meer informatie over het importeren van een voertuig.

Ga voor een zorgeloze verhuizing naar Canada En neem direct contact op met onze verhuisexperts. Zij beantwoorden al uw vragen, maken voor u een offerte op maat en zorgen ervoor dat u goed voorbereid naar Canada verhuist.

 

Meer informatie over verhuizen naar Canada

Wilt u ook zorgeloos verhuizen naar Canada? Neem dan contact met ons op via: Telefoon: +31 (0)172 44 99 77

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.