C

Vacature Assistent Planning

(ft, 40 uur)

 

“Kom jij onze supply chain Nederland en Europa managen vanuit ons hoofdkantoor in Alphen aan den Rijn?

Wie zijn wij? AGS Global Solutions – Netherlands , opgericht in 1977, staat voor;
Volledig zorgeloos verhuizen. Overal ter wereld. Hoogwaardige service, persoonlijke aandacht, flexibiliteit en professionaliteit kenmerken onze aanpak. Al meer dan veertig jaar profiteren onze klanten van onze deskundigheid en ervaring, wat garant staat voor een perfect verzorgde nationale of internationale verhuizing. AGS Netherlands is onderdeel van de moedermaatschappij Noble Mobility.

Maar wie zijn we nou echt? Wij zijn (o.a.) Nico, Nadia, Manon,  Jurgen, Ineke, Carlos, Paulien en Daisy, en wij zetten elke dag samen de schouders eronder om onze klanten blij te houden. Dat doen we door een persoonlijke aanpak, door ons verantwoordelijk te voelen en door samen successen en blunders te delen. Wij raken gemotiveerd en geïnspireerd door de vrijheden die we krijgen en de uitdagende doelstellingen die we samen bepalen en behalen.

Hoe ziet jouw dag eruit? Je gaat een heleboel doen en elke dag verloopt anders dan jij je vooraf had voorgesteld! Vanuit ons hoofdkantoor in Alphen aan den Rijn regelen wij de planning voor al onze wereldwijde verhuizingen. De Teamleader Operations overziet het volledige proces met zijn helikoperview. Je ondersteunt de Teamleader Operations in zijn dagelijkse werkzaamheden. Deze man doet veel en kan veel maar niet alles. Jij helpt de Teamleader Operations o.a. bij het onderhandelen over tarieven, capaciteit inhuren, informatieverstrekking en –vastlegging, controle uitgevoerde werkzaamheden, en facturatie. Je bent, samen met de Teamleader Operations het aanspreekpunt voor onze verhuispartners en verhuizers maar zeker ook voor onze verhuiscoördinatoren. Die doen dagelijks planningsaanvragen en hebben bij het aanbesteden van verhuizingen hulp nodig met het sluiten van de beste deal.

 

Uit welk hout moet je gesneden zijn om bij ons gelukkig te zijn? Het betreft een superleuke en dynamische startersfunctie. Je hebt MBO werk -en denkniveau. Je hoeft dus niet per se ervaring te hebben in een soortgelijke functie, maar we verwachten wel dat je affiniteit hebt met logistiek of een logistieke opleiding hebt gevolgd. Daarnaast ben je een stevige persoonlijkheid, leergierig en hebt de wil om te winnen. Taalvouten heb je een hekel aan and your English is good. Je begrijpt dat een gedegen administratie van groot belang is en hebt geen enkele moeite om veel werk op een dag te verzetten. Je houdt hierbij de deadlines en het (financiële) resultaat minutieus in de gaten.

Wat kun je van ons verwachten? Leuke collega’s met een gezonde dosis humor, althans, dat vinden ze zelf. Een dynamische werkomgeving met veel uitdaging. Als je echt wilt (leren) werken, dan kun je bij ons je lol op. En dat alles tegen een marktconform salaris en een bedrijf dat groeit en mogelijkheden biedt, zoals onze Noble Academy, de gezamenlijke vrijdagochtend lunch en elke dag een vers stukje fruit.

 

Lijkt jou dit een leuke job? Dan ontvangen we graag zo snel mogelijk per e-mail je motivatiebrief met CV; hr@noble-mobility.com

Wil je meer informatie? Bel dan gerust met Jordan, de Manager van AGS Netherlands. Hij is bereikbaar
op 06 5273 4790.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.