C

MVO; Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Home 9 Over AGS Global Solutions – Netherlands 9 MVO; Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

MVO; Maatschapperlijk verantwoord ondernemen

AGS Global Solutions – Netherlands heeft als goed doel; Stichting Planet Urgence omarmt. Met uw verhuizing maakt AGS Netherlands samen met Planet Urgence de wereld groener. Voor elke verhuizing die we verzorgen, wordt door Planet Urgence een boom geplant. Wij vinden het belangrijk om op deze manier de leefomgeving vanmensen in kwetsbare gebieden te verbeteren.

Wat doet Planet Urgence?

Planet Urgence wil lokale gemeenschappen sterker maken en tegelijkertijd de natuur beschermen. Door kennis te delen, mensen op te leiden en technische ondersteuning krijgen groepen mensen nieuwe kansen.

Planet Urgence biedt hulp aan deze mensen door middel van het overdragen van kennis. Lokale partners worden langdurig voorzien van begeleiding. Daarnaast worden er donaties gedaan voor projecten waarbij de natuur in ere hersteld kan worden. Bijvoorbeeld door het planten van bomen en het herstellen van het ecosysteem.

 

Hoe doet Planet Urgence dit?

Op 3 manieren biedt Planet Urgence hulp:
1. Het beschermen en promoten van de natuurlijke leefomgeving.
De natuurlijke leefomgeving van kwetsbare groepen wordt steeds verder aangetast. Door het planten van bomen worden deze leefgebieden voorzien van nieuw groen waardoor het ecosysteem beter in stand kan worden gehouden.

2. Opleiding voor volwassenen.
Mensen hebben vaak geen toegang tot opleidingen waardoor hun ontwikkeling stagneert. Lokale initiatieven en vakmensen worden ondersteund door het bieden van opleidingen om de kennisachterstand in te lopen. Hierdoor kunnen uiteindelijke donaties in de vorm van geld effectiever worden besteed.
3. Educatie voor kinderen.
Educatie en cultuur worden gezien als de belangrijkste pijlers voor de ontwikkeling van een kind. Planet Urgence werkt daarom graag samen met onderwijsinstellingen en culturele centra in deze landen om kinderen te helpen om zich beter te kunnen ontwikkelen.

 

Ons uitgebreide MVO verslag kunt u hier lezen.

 

 

    Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

     
    This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.