A. van Leeuwenhoeksweg 50, 2408 AN Alphen aan den Rijn     +31 (0)172-449977     netherlands@ags-globalsolutions.com
A. van Leeuwenhoeksweg 50, 2408 AN Alphen aan den Rijn
+31 (0)172-449977
netherlands@ags-globalsolutions.com
C

AGS KHZ behaalt als eerste ISO-nominering

Home 9 Geen categorie 9 AGS KHZ behaalt als eerste ISO-nominering

“We willen gewoon de beste zijn”

Europese primeur voor AGS KHZ

 

ISO Certified Company - AGS KHZ

YES, GELUKT! Dat is de eerste reactie van Jordan van Loon als hij hoort dat AGS KHZ de nieuwste ISO-norm 9001:2015 heeft behaald. Maanden voorbereiding betalen zich uit. “We wilden als eerste verhuisbedrijf in Europa aan de nieuwe norm voldoen. Dan moet je dus even schakelen”, is de samenvatting van Jordan, Branch Manager van AGS KHZ.

 

Hij legt kort uit: “Het gaat ons bij deze nieuwe ISO-norm om twee dingen. Enerzijds willen we hiermee aantonen dat we vooroplopen op het gebied van kwaliteitszorg. Kwaliteit is alles voor ons én voor de klant. Anderzijds gaat het om de inzet van de hele organisatie om aan de nieuwe normen te voldoen. Het is meer dan ooit een teamprestatie geweest.”

 

De beste

Als eerste verhuizer in Europa voldoet AGS KHZ aan de nieuwe ISO-normering. Wat zegt dat nou eigenlijk? “We zijn onafhankelijk getoetst op onderdelen als procesverbeteringen, risicobeheersing, klanttevredenheid en innovatie”, vertelt hij. “Heel kort gezegd: we leveren kwaliteit en zorgen voor klanttevredenheid.” AGS KHZ grossiert in keurmerken, zoals ISO 14001 (milieu), FAIM PLUS 3.1 (branchecertificering door EY) en AEO (keurmerk douane). “Ja, het zit een beetje in ons, we zijn wat dat betreft strebers”, bekent Jordan. “Het gaat niet om het ene certificaat. We benutten alle middelen en systemen om kwaliteit en klanttevredenheid te verhogen. We willen gewoon de beste zijn in alles rond internationaal verhuizen.”

 

Betrouwbare partner voor douane

Als je meedoet aan het internationale handelsverkeer, kun je de status van Authorized Economic Operator (AEO) aanvragen. AGS KHZ heeft deze vergunning. Het AEO-keurmerk (vergunning belastingdienst douane) is een belangrijke indicator voor de betrouwbaarheid en snelheid waarmee KHZ werkt. “Het betekent dat wij door de douane worden gezien als een betrouwbare partner”, vertelt Sita Ranner-Klerks, Compliance Officer. “Met de AEO-status voldoen wij aan de wettelijke criteria van de vergunning van geautoriseerd marktdeelnemer. Het betekent dat AGS KHZ voldoet aan eisen op het gebied van compliance, een deugdelijke handels-en vervoersadministratie voert, financiële solvabiliteit kent en vakbekwaam is. Dankzij dit keurmerk zijn er minder fysieke checks en documentcontroles, waardoor we sneller en soepeler de douane passeren. Bovendien krijgen we voorrang als er wel een controle plaatsvindt en hebben we invloed op de plaats van de controle. Dit alles scheelt tijd en geld.” KHZ zet in op een snelle en veilige supply chain met betrouwbare en gecertificeerde partners.

 

AEO gecertificeerd

Veel kennis en ervaring

AGS KHZ is in 1977 begonnen met een kantoor met slechts drie medewerkers. In vier decennia is het bedrijf uitgegroeid tot marktleider met opdrachtgevers (particulieren, overheden, bedrijven, multinationals) in de gehele wereld. AGS KHZ is met twee andere verhuisbedrijven onderdeel van Noble Mobility BV. Bij deze bedrijven werken ruim honderd specialisten en het netwerk bestaat uit meer dan zeshonderd partners wereldwijd.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.