A. van Leeuwenhoeksweg 50, 2408 AN Alphen aan den Rijn     +31 (0)172-449977     netherlands@ags-globalsolutions.com
A. van Leeuwenhoeksweg 50, 2408 AN Alphen aan den Rijn
+31 (0)172-449977
netherlands@ags-globalsolutions.com
C

Een internationale verhuizer kies je niet zomaar!

Home 9 Geen categorie 9 Een internationale verhuizer kies je niet zomaar!

Als je gaat emigreren zijn er een heleboel dingen waar je aan moet denken. Niets is dan ook fijner als je je in ieder geval over de verhuizing naar het buitenland. Om de verhuizing zorgeloos te laten verlopen is het belangrijk dat je het juiste verhuisbedrijf kiest. Maar waar moet je allemaal aan denken bij het kiezen van een internationale verhuizer?

 

 

Niet elke verhuizer is een internationale verhuizer

Verhuisbedrijven zijn er genoeg, maar een verhuizing naar een verre bestemming is heel wat anders dan een verhuizing van de ene kant van de stad naar de andere. Internationaal verhuizen is een vak apart! Het is dan ook belangrijk dat je kiest voor een verhuisbedrijf dat veel ervaring heeft  als internationale verhuizer. Een verhuisbedrijf dat jaarlijks tientallen transporten naar het buitenland verzorgt weet precies waar je op moet letten en kan je een hoop kopzorgen besparen.

 

Ter land, ter zee of in de lucht?

Hoe je wilt verhuizen kan ook van invloed zijn op je keuze. Afhankelijk van de locatie kan het handiger en/of voordeliger zijn om niet over de weg te verhuizen, maar juist met de boot of het vliegtuig. Niet elk verhuisbedrijf biedt al deze mogelijkheden. Een professioneel verhuisbedrijf biedt je al deze mogelijkheden en helpt je met het maken van de juiste keuze.

 

Verhuizen met kinderen

Internationaal verhuizen met kinderen is toch net even anders dan wanneer je in je eentje besluit naar het buitenland te verkassen. Een verhuisbedrijf dat hier aandacht voor heeft maakt de verhuizing voor het hele gezin een stuk plezieriger.

 

Geen enkele verhuizing is hetzelfde

Ook als je naar het buitenland verhuist wil je je eigen spulletjes meenemen. Helaas is dat niet altijd mogelijk. Wat neem je wel mee, en wat niet? Wil je persoonlijke spullen meenemen die net wat extra bescherming nodig hebben, dan heb je aan een gewone verhuisdoos niet voldoende. KHZ Movers heeft een eigen timmerwerkplaats waar we in overleg met jou bekistingen op maat kunnen maken.

 

Spullen die achterblijven

Er zullen altijd spullen zijn die niet meekunnen, maar die je ook niet wilt verkopen. Als je kiest voor een verhuisbedrijf met eigen opslag scheelt dit weer tijd en geregel. Op de verhuisdag pakken de verhuizers alles in en zorgen ervoor dat de spullen die in Nederland blijven naar de opslag gaan en de spullen die meegaan op transport. Ook de oldtimer waar je uren aan geklust hebt kan worden opgeslagen. Geef het aan bij de intake en het wordt voor je geregeld.

 

Keuzes, keuzes

Verhuizen betekent keuzes maken. Hoe, wat, waar en wanneer? Maar ook de vraag of je je auto of motor meeneemt, welke verzekeringen moet je afsluiten en mag je ‘zomaar’ alles meenemen? Een eigen verhuismanager is bij al deze vragen een uitkomst! De verhuismanager adviseert je over transport, verzekeringen, import en export regelgeving en zorgt ervoor dat al het papierwerk in orde komt. Verhuizen zonder zorgen noemen we dat.

 

Heb je plannen om te gaan emigreren, maar loop je nog rond met allerlei vragen omtrent de verhuizing? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag op weg.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.