A. van Leeuwenhoeksweg 50, 2408 AN Alphen aan den Rijn     +31 (0)172-449977     netherlands@ags-globalsolutions.com
A. van Leeuwenhoeksweg 50, 2408 AN Alphen aan den Rijn
+31 (0)172-449977
netherlands@ags-globalsolutions.com
C

Internationaal verhuizen met kinderen

Home 9 Geen categorie 9 Internationaal verhuizen met kinderen

Internationaal verhuizen is een hele stap, maar internationaal verhuizen met kinderen is een nog veel grotere stap. Voor kinderen kan de overgang heel groot zijn, want naast een nieuw huis krijgen ze ook te maken met een nieuwe school, nieuwe vriendjes en niet te vergeten; een nieuwe taal!

 

 

Een internationale verhuizing voorbereiden

Niet elke kind zal hetzelfde reageren op het nieuws dat jullie gaat verhuizen. Een verhuizing kan een andere impact hebben op een 4-jarige dan op een 13-jarige en ook het besef wat een verhuizing inhoudt kan erg verschillen. Bij KHZ Movers weten we maar al te goed welke impact een internationale verhuizing op kinderen heeft. Start daarom al vroeg met de voorbereidingen en betrek kinderen daar ook bij. Vergeet daarbij niet om ook speciale voorbereidingen te treffen om de overgang voor de kinderen minder groot te maken. Denk hierbij aan taallessen, maar ook aan een bezoekje aan de nieuwe woonplaats.

 

De KHZ Kinderverhuisdoos

Een goed middel om het kind te betrekken bij de verhuizing is de KHZ Kinderverhuisdoos. In deze speciale verhuisdoos pakken uw kinderen hun eigen spulletjes in en nog leuker: ook weer uit. Zodra de verhuiswagen in het buitenland opengaat, is deze verhuisdoos het eerste wat zij zien. Dat voelt meteen weer vertrouwd en het houdt ze op de verhuisdag ook bezig als ze hun spulletjes gelijk een plekje kunnen geven in hun nieuwe kamer.

 

Kinderen betrekken bij de verhuizing

Net zoals je jouw kinderen afscheid laat nemen van hun school, de buurt en het oude huis, verken je na de verhuizing ook samen de nieuwe buurt. Probeer ondanks de verhuisdrukte tijd te maken om samen nieuwe plekken te bezoeken zoals de supermarkt, de speeltuin, een sportclub en lokale bezienswaardigheden. Binnenshuis betrek je je kinderen bij de verhuizing door ze zelf de kleuren van hun nieuwe kamer te laten kiezen  en samen een indeling te bedenken.

 

KHZ International Kids

Zorgeloos verhuizen begint bij KHZ Internationale Verhuizers! Omdat we al tientallen jaren families naar alle uithoeken van de wereld verhuizen weten we precies wat er komt kijken bij een verhuizing. We helpen u graag met verhuistips en informatie over de verzekering van uw verhuizing. Maar ook aan de kinderen is gedacht! Speciaal voor hen is er het boekje ‘KHZ International Kids’ wat uw kind op een speelse manier leert omgaan met de verhuizing. Vraag ernaar bij je aanvraag.

 

Gaat u internationaal verhuizen?

Voor al uw vragen over uw internationale verhuizing kunt u contact opnemen via

 

Telefoon: +31 (0)172 44 99 77
E-mailinfo@khz.nl

 

 

 

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.