A. van Leeuwenhoeksweg 50, 2408 AN Alphen aan den Rijn     +31 (0)172-449977     netherlands@ags-globalsolutions.com
A. van Leeuwenhoeksweg 50, 2408 AN Alphen aan den Rijn
+31 (0)172-449977
netherlands@ags-globalsolutions.com
C

Internationale verhuisbedrijven

Home 9 Geen categorie 9 Internationale verhuisbedrijven

Alleen de beste internationale verhuisbedrijven

KHZ internationale verhuizers  behoort tot de top van internationale verhuisbedrijven gevestigd in Nederland. Wij zijn aangesloten bij diverse toonaangevende wereldwijde organisaties, waar alleen de beste internationale verhuisbedrijven zich bij kunnen aansluiten.

Deze lidmaatschappen en allianties zijn:

  • FIDI (Fédération Internationale des Deménageurs Internationaux)
  • FIDI Nederland
  • IAM (International Association of Movers), voorheen HHGFAA

KHZ internationale verhuizers is een van de beste internationale verhuisbedrijven, omdat het voldoet aan zeer strenge kwaliteitseisen. Wij kunnen dan ook met trots stellen dat onze verhuisorganisatie in het bezit is van de volgende kwaliteitscertificaten:

Niet alleen voldoen wij aan deze strenge eisen, maar wij werken ook alleen samen met internationale verhuisbedrijven die ook aan dezelfde kwaliteitsnormen voldoen. Hierdoor kan de kwaliteit van de verhuizing van deur tot deur gegarandeerd worden.

Voor meer informatie over bovenstaande lidmaatschappen en certificaten kunt u de uitleg lezen op onze pagina over de kwaliteit die wij leveren.

De grootste onafhankelijke verhuisorganisatie in Nederland

Door hoogwaardige service, persoonlijke aandacht, flexibiliteit en een professionele aanpak is KHZ internationale verhuizers uitgegroeid tot de grootste onafhankelijke verhuisorganisatie van Nederland.

KHZ verhuizers heeft alle benodigde specialisten in eigen huis voor internationale verhuizingen over de weg, de zee of door de lucht. Wij zijn niet gebonden aan een alliantie of contracten en geen onderdeel van een buitenlandse investeringsmaatschappij. Hierdoor hebben wij totale vrijheid in de keuzes van de internationale verhuisbedrijven waar wij mij samenwerken om u de hoogste verhuiskwaliteit te bieden, waar dan ook ter wereld.

 

Sinds de oprichting van KHZ Internationale verhuizers in 1977 is het bedrijf gegroeid naar een toonaangevend internationaal verhuisbedrijf in Nederland, gevestigd in Alphen aan den Rijn. Als enige Europees verhuisbedrijf hebben wij ook een zustervestigingen op Curaçao, Bonaire en St. Maarten

 

Met onze jarenlange ervaring hebben wij al vele gerenommeerde bedrijven, overheden, instellingen en particulieren geholpen met het verhuizen naar het buitenland.

Wilt u ook internationaal verhuizen?

Neem dan contact met KHZ internationale verhuizers voor een afspraak, of vraag direct een offerte aan.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.