A. van Leeuwenhoeksweg 50, 2408 AN Alphen aan den Rijn     +31 (0)172-449977     netherlands@ags-globalsolutions.com
A. van Leeuwenhoeksweg 50, 2408 AN Alphen aan den Rijn
+31 (0)172-449977
netherlands@ags-globalsolutions.com
C

KHZ Internationale Verhuizers in TV-programma ‘Ik Vertrek’

Home 9 Geen categorie 9 KHZ Internationale Verhuizers in TV-programma ‘Ik Vertrek’
KHZ Internationale Verhuizers
Op 17 januari ging het Avrotros programma Ik Vertrek over Dianne (51) en Frenk (52). Zij zijn verhuisd naar Curacao om hun droom daar waar te maken. KHZ Internationale Verhuizers heeft samen  met haar lokale partner Meyer Moving de verhuizing van Dianne en Frenk verzorgd.

Over de uitzending van 17 januari

Dianne en Frenk komen vijf jaar geleden voor het eerst op Curaçao en zijn op slag verliefd op het eiland. Bij thuiskomst zetten ze hun huis te koop, omdat ze vastberaden zijn samen met hun twee zoons en dochter naar Curaçao te emigreren. Helaas lukt het ze maar niet om hun huis te verkopen en meer dan overwinteren op het Antilliaanse eiland is voor hen niet mogelijk.
verhuizen-naar-curacao-ik-vertrekNa vijf jaar wordt dan eindelijk hun huis verkocht en nog geen maand later hebben ze een huis op Curaçao gevonden waar ze in vier kamers gasten gaan ontvangen. Alles gaat nu in een sneltreinvaart. In Nederland hebben ze een week de tijd om hun huis leeg te maken en op te leveren en in hebben ze een maand om het huis klaar te maken voor de gasten. Hun droom komt na vijf jaar eindelijk uit, maar is het hebben van een Bed & Breakfast wel waar ze al die tijd van gedroomd hebben?
Bekijk voor meer informatie op: de website van Ik Vertrek
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.