A. van Leeuwenhoeksweg 50, 2408 AN Alphen aan den Rijn     +31 (0)172-449977     netherlands@ags-globalsolutions.com
A. van Leeuwenhoeksweg 50, 2408 AN Alphen aan den Rijn
+31 (0)172-449977
netherlands@ags-globalsolutions.com
C

KHZ Movers in VOA Magazine

Home 9 Geen categorie 9 KHZ Movers in VOA Magazine

KHZ Movers in VOA Magazine

KHZ Movers is genomineerd voor de titel: Onderneming van jaar Alphen. Alle genomineerde ondernemingen hebben het predikaat ‘VOA Topbedrijf’ ontvangen en zijn in December editie van het VOA Magazine uitgebreid aan bod gekomen.

Bedrijf van het jaar

Dit is een internationaal verhuisbedrijf, dat ondanks de langdurige crisis nog steeds prima aan de weg timmert. Het bedrijf heeft haar hoofdkantoor in Alphen aan den Rijn, maar heeft ook vestigingen in Curacao, Bonaire en St. Maarten.
 
KHZ heeft een niche markt gevonden binnen de sector Transport en Logistiek. Het bedrijf verhuist zowel particulieren als bedrijven naar of vanuit het buitenland. De organisatie wordt zakelijk en strak aangestuurd, maar investeert in de mensen en heeft het vermogen om zich in te leven in de emotie die verhuizen met zich mee brengt. KHZ doet dit ook nog eens op een innovatieve wijze.
 
Het bedrijf voldoet aan alle certificaten en kwaliteitsnormen die er in deze branche bestaan. De onderneming maakt deel uit van de top 5 van internationale verhuisbedrijven in Nederland en is als enige in deze top 5 onafhankelijk en zelfstandig. Duurzaamheid en milieu staan hoog in het vaandel en het bedrijf streeft naar een CO2-neutrale verhuizing. In de afgelopen drie jaar hebben de klanten van KHZ het bedrijf een 95,3 van de 100 score gegeven qua tevredenheid.
 
De jury heeft dit bedrijf geselecteerd aangezien het zich heeft weten staande te houden in een zware en moeilijke markt. Het bedrijf is sterk op sociale media, Twitter, Facebook en Google+, het heeft een zeer sprekende en prettig lezende website. USP’s zijn vooral de extra aandacht voor kinderen tijdens een verhuizing, de verhuistips en het maatwerk dat men kan en wil leveren.

Artikel downloaden?

Klik op onderstaande afbeelding om het gehele artikel dat geplaatst is bekijken.
khz-in-voa-magazine-dec15
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.